Hjælp - mit hår er elektrisk..

Bruger du beskyttelse?

483935272

Altså beskyttelse til dit hår..! 

Igennem min tid som Hair Stylist er jeg stadig overrasket over, hvor få, der rent faktisk beskytter håret og hovedbunden mod solen. Jeg elsker solen, og lige så snart de første forårsstråler kommer, pisker jeg ud med faktor 50 i ansigtet, og sunblock på håret eller en hat. Jeg er giga solafhængig, og elsker at være solbrændt og have en dejlig kulør. Og ja, jeg var en af dem der brugte solarie, da jeg var yngre, hvilket har gjort mig så meget mere opmærksom på hud og hår i min voksne alder, da jeg jo ikke har lyst til at ligne en rosin med total branket hår, ydermere er jeg absolut også påpasselig, da hudkræft ikke er til at spøge med.

I mit daglige virke i min skønne salon, har jeg set så meget ødelagt hår, skoldede isser og huden brændt af i hårskilningen, så jeg slet ikke kan forstå, hvorfor man ikke har beskyttet det. Du vil med garanti IKKE glemme din solcreme, når du skal ud i solen eller på ferie osv., men hvorfor glemme toppen af kransekagen?? Huden i hovedbunden er 4 gange tyndere end i ansigtet, så den er ekstremt udsat for solens stråler. Dog er huden dækket af hår, men her skal du igen tænke dig om, for hvordan er din hårkvalitet? Har du fint hår, tykt hår, begyndende måne eller høje tindinger, og hvordan ser dine spidser og længder ud?

Når huden bliver forbrændt så gør det ondt, det er virkelig ømt og det brænder. Sådan er det også med huden i hovedbunden, og man er ikke i tvivl. Der ligger ofte et “lag” af dødt hud, specielt i skilningen – det kan drysse og når du friserer dit hår, vil du trække det med ud, så det ligger på dit hårstrå. Naturligvis kan du få en “hovedbundssalve” at komme på – jeg skriver mine anbefalinger på produkter nederst på indlægget.

Så er der dit hår, og ja, solens stråler kan give helt vidunderlige og super smukke nuancer i dit hår, og det vil jeg absolut ikke argumentere imod, SÅ LÆNGE du har husket at beskytte det med solbeskyttelse! Solen skal nok lysne dit hår, din hud bliver jo også dejlig gylden og brun, selvom du har solcreme på. Jeg har i en periode været lyshåret, selvom jeg er brunette fra naturens hånd, og her kunne jeg virkelig mærke og se, hvor meget solen gjorde ved mit lyse hår. Mit hår var virkelig smukt lyst efter en skøn sommer på Kythira ( den mest fantastiske ø i Grækenland ), og jeg passede helt sindsygt på det, så det ikke kom til at ligne høhår, der kun kunne repareres ved at klippe det af, når jeg kom hjem!

Nu er jeg “back to brownie” dette forår – og her skal jeg naturligvis også tænke på min nye hårfarve. Jeg ønsker nemlig IKKE, at den skal være lysere nu. Den brune nuance falmer hurtigt, de små hår helt frem til hårkanten bliver lyse, og det ønsker jeg slet ikke, for håret bliver mat, kedeligt og misfarvet. Det absolutte MUSTHAVE, som jeg absolut vil anbefale til alle – både Guys and Dolls, er en creme til at føntørre og style i. Den giver det beskyttelse, du har brug for og bliver ikke fedtet. Brug den hele sommeren – du vil takke mig til efteråret, når du ikke skal reparere høhår eller skoldet hovedbund. Det her er din start.  Naturligvis skal du også huske at få de rigtige produkter med på ferien, hvis du skal ud og bade i klor og saltvand. Hvis du ikke får renset dit hår rigtigt, vil solens stråler starte en kemisk process, og det ender med beskadiget og ødelagt hår. Og slut så lige af med en god hårmaske, der påføres hovedbund og længder og giver fugt, beroligelse og den rigtige pleje – både til korthårede og langhårede hoveder.

Som fagperson er det min opgave at rådgive alle de dejlige mennesker, der gæster min salon – og selvfølgelig til alle I skønne læsere, der er begyndt at læse min blog. Jeg har altid haft et stort ønske om at kunne give den rette viden og info om hår, produkter og evt. problemer, og jeg elsker det simpelthen bare. Dog vil jeg opfordre til, at man tænker nøje over dagens blog. Hvis du er ligeglad, eller ikke skænker det et yderlige behov, så må jeg blot sige, at når du besøger din favoritsalon og Hair Stylist næste gang, forventer du et super lækkert resultat, en smuk blank hårfarve og blødt, skønt velduftende hår – så tænk lige på, hvordan dit udgangspunkt og grundlag af dit hår er inden besøget…                      Det er jo din egen opgave.

TUSIND TAK    –      fordi du følger med. Jeg vil nu tage min solhat på, og gå ud og drikke min morgenkaffe i haven.

De bedste hilsner og masser af kærlige tanker

fra

Anette

————————————————————————————————————————–

  • Stylingcreme og Sun Protection : Balmain Hair Couture.
  • Rensende shampoo : Balmain Revitalizing Shampoo, Shu Uemura Cleansing Oil for sensitive Scalp.
  • Hårmaske : Balmain Revitalizing Masque.
  • Natcreme : Balmain Hair Couture Overnight Repair Serum.
  • ” Hovedbundssalve” : Kérastase Specifique Masque Hydra Apasisant. ( Har du sensibel hovedbund, eller får en lysfarvning / blegning ned i hovedbunden, vil jeg absolut anbefale Masken her til alm. hverdag. )

              Har du nogen spørgsmål vedr. produkterne eller dagens blog,  eller ønsker du at prøve produkterne, så send mig meget gerne en mail.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hjælp - mit hår er elektrisk..