Få nu ordnet "garnet" til festerne!

Ja, jeg kigger bag dit badeforhæng…!!

Beklager, men det gør jeg altså… !

Altså kigger bag badeforhænget, når jeg besøger et nyt badeværelse… Som skrevet i min intro, så er jeg altså en passioneret FREAK, hvad angår hår og produkter, og selvfølgelig skal jeg da se, hvad der står derude.

    Jeg vælger konsekvent ikke gæstetoilettet, for jeg er pisse nysgerrig for at vide, hvilket mærke shampoo der står på hylden. Nogen gange bliver jeg vildt overrasket – nogen gange positivt, og nogen gange bliver jeg super skuffet over, hvad det er for noget crap der står på en af mine veninders badeværelse. Nej , hun behøver da absolut ikke købe sine produkter i min salon, men hvis jeg skal lave en super lækker ny hårfarve og en god klipning, så skal hun da passe på det derhjemme og IKKE bruge Elida ( ja, den lilla vi brugte, da vi var teenagere, fordi den lugtede skide godt. )  Ufff.. hvor bliver jeg lidt småsur der. Hvor god en shampoo tror du, man kan købe til 12,95 på tilbud i Bilka? Ingredienslisten indeholder ting jeg slet ikke kan udtale.

Respons, ( den gule der med kolobrien ) og Pantene Pro V er virkelig mine værste ” shampoofjender “. Når jeg har en kunde i salonen, som skal have lavet reflexer / Babylights bliver jeg nød til at vaske hendes hår i grundrens først, da håret har en hinde, så min folie ikke kan hænge fast. Jeg kan lugte de 2 ovennævnte shampooer, når håret bliver vådt.. Det skal man ikke kunne! Dette betyder, at noget af produktet stadig sidder i håret. En del af mine kunder synes også at håret bliver utrolig hurtigt fedtet, og så bliver de nød til at vaske håret hver dag.. Det er udelukkende forkert valg af shampoo.

Til gengæld bliver jeg rigtig glad, når der står noget lækkert på hylden. For så ved jeg, at badeværelsets ejermand har styr på kvalitet og har et ønske om at passe på sit hår og huden i hovedbunden. Og nej –  Familieshampooer duer altså heller ikke, medmindre det er den I skal have med på sommerferie, der renser håret for salt og klorvand. Din mand eller kæreste har helt sikkert ikke det samme behov for at bruge farvebeskyttende shampoo, som du måske skal bruge til dit nyfarvede hår, så holdbarheden er 50% mere end en alm. shampoo. Han skal formentlig vaske hår hver dag, har hovedbundsproblemer eller måske tynder det lidt ud deroppe. Og ungerne – de skal også have deres egen shampoo. Det er nemlig super sejt at have sin egen ude på hylden, og så tager de ikke dit dyre luksus hårbad.

Hos mine kære Svigerforældre er badeforhænget altid trukket fra og jeg har frit udsyn. De har igennem årene fået flere forskellige produkter fra min salon, og de fråser altså ikke med det. Der står en shampoo, som min Svigermor har fået for 6-7 år siden – så lang tid er det siden jeg forhandlede det Brand i salonen! Den duer altså ikke mere.. På produkterne skal der stå, hvor lang tid det kan holde sig efter åbent tilstand, og de fleste tilfælde er det 12 mdr. Derefter bliver den flad, harsk og kan ikke yde det den skal. Ud med skidtet, Svigermor..

Og ja, der er også lidt ris til egen røv, for når jeg kigger ind bag det der forhæng, kan jeg vitterligt en gang imellem ønske, at jeg ikke havde hevet det til side.. : afklippede tånegle, intimsæbe og hæmoridecreme, og en stor flot hudfarvet dildo..

Ok – jeg ved det godt. ..Det er min egen skyld, at jeg er så pisse nysgerrig.

Kærlig hilsen

Anette

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få nu ordnet "garnet" til festerne!